Dec 8, 2011

sorry .

" sebanyak mana pun kita bersabar , selama mana pun kita bercinta , sekuat mana pun kita pertahankannya , sedekad mana pun kita berada  , jika tidak ada jodoh kita di tulis di luhmafuz oleh allah , kita tidak akan bersama " 


* mcm kena plak tgn , optical illusion jaa guys (: haha !

assalamualaikum dan hey all (: sihatt ? aku xsihat :DD
 rindu aku ? msti laa tak . aku jaa rindu diri aku . haha
pembuka kata kan ats tu ? aku xtau nak post apaa . 
kawan aku yang bagii . nicee ohh . haha (:
aku xnak sapa-2 down , jpg saya down jugak .
last but not least . saya sayang kawan-2 saya (:
rindu tahap dewa ohh dgn depaa . okay , next week start tsyen .

enough kodd . lepas gian skit nk update . dh legaaa .
okayy all , byebye (':

6 budak tough tido :D: