Dec 13, 2011

ada motif ?

assalamualaikum , okayy tangan kanan aku gatai .
means , nak dapat duet ? ohh yeahh ! haha . so , type blog dulu :D

okayy . aku nak cakap pasal artis KOREA (:
maybe ramai yang minat gila babeng dgn diorg smpai tahap dewa :D
and ada jugak some people that really hate korean artist .
how bout you ? bagi aku , aku in the middle . but , aku xgilaa KPOP (:


super junior ? nama yg famous . tapi sorang pon aku xkenal nama .
maybe sekali tgk , ohh aku suka yg ney ! but , sumpah xingt nama -.-
ada classmates aku gila group ney . sampai beli buku , pnsil case , beg ,
err , suma nya ada super junior . and that stuff xmurah langsung --" haha


beast . okayy . first time aku dgr nama group ney time aku pegi sabah
ada hamba allah ney , dduk blkg aku . then , bkk lagu group ney !
aku xingt lagu dy , bt dy mmg suka lagu tuhh . tmbh-2 ada jgk yg nynyi -.-
bila diorg nyanyi , aku dari ddk situ . tros belah pegi tmpt laen . 
tnsion aku dgr , sbb aku xfaham apaa satu langsung . haha !



wonder girl . haha ! okayy , aku tau diorg pnya lagu .
" i want nobody nobody but you ! ahh
haha . poyo gilaa -.- okayy , yg tu jaa tau . yg laen ntaahhh .
tapi , yang aku tau . aku xminat diorg (: haha -.-


ohh yeahh , girl generation . haha ! okayy aku xkenal sorang pon .
and aku tgk muka diorg sama jaaa -.- haha . 
lawa lawa yang pasti . aku xingt lagu best dy . tapi ada dgr laa sekali .


okayy , shinee . dulu cara aku sebut she-ne . haha !
but xsilap aku , cara sbut dy shy-ning . hahah ! serious -.-
so , pmnat shinee . mcm mna tahh sbot dy ? -.- hahaha . apa pon boley .

okayy , TAPI . aku minat sorang jaaa artis korea (: haha
LEE MIN HO , handsome :DD


see , handsome kodd . aku rasa macho . haha !
aku kenal dy time aku tgk BOYS OVER FLOWER (:


ohh tidakk , xkan you all nak kata dy xhandsome lagi ?
come on laaa , buang ego anda ! haha :DD
rambut dy , style (: xletak ubat rambut pon xpaa . haha !


okayy . hak ney comey ! haha :DD
okayy , dah laa kodd . buh jelaa muka dy . bagi hmpa jatuh hati .

okayy , aku xgilaa dkt dy act . aku mcm " ohh , dy handsome " .
aku rasa dy laa first artist korea yang aku suka . others takk pon -.-
haha ! okayy . aku bukan kpop . and aku xminat korea (:
bilaa org cakap pasal KPOP , mybe aku akan belah dari situ . haha !
sbb , aku xtahu apa langsung psal KPOP . even channel dkt astro tu .


who is he ? korea jugak ? takk ! haha . ney local laa :PP
sapa laa xkenal kan -.- okayy , aku cakap dy handsome .
mak aku cakap tak handsome , kakak aku ckp dy handsome .
kawan aku ckp dy tak handsome  -.-  macam macam .
haha ! xlaa , semua org ada pandangan berlainan (:

# tetiba aku gila sbb update pasal korea artist ney . xkisah . 
sorry to peminat kpop . haha ! kbaii -.-

okayy , kena tido awal . esok tusyen -.- then tido rumah kawan .
weee . so excited ! aku nak pegi maen sawah :DD
okayy , byee people . take care (:

2 budak tough tido :D:

hanabunga said... tindak balas :)

wuhu gambar last tuuuuu arghhhh bikin hot ja. hensem sgt!

PahitManeh said... tindak balas :)

@hanabunga hee . heandsome :D