Dec 24, 2011

random .

assalamualaikum and hey you and you :D

sekolah tercinta dah melambai-lambai dekat semua students .
rumah duk menghalau-2 suruh pegi sekolah -.-
buku dah memanggil-manggil suruh bukak dia .
muka buku memaksa-maksa suruh tutup dia -.-

dear 2012 , please be nice to all students okayy .
especially for those who's going to sit for their SPM . haha (:

awaiinya bang , kau wish -.- why not kann ? heee


ohh , school . aku xpanjat pagar laa . aku baek :DD haha .

dear administration of school board , saya wakil form 5 next year ingin 
mnyatakan hasrat di hati which is xnak duk dkt blok baru yang sangat gah itu .
as blok tu tinggi sangat dan jauh dari semua labs ): haha . please ?

# macam ada org nak baca jaa -.-


haha . pegi sekolah tadii , ada hal (: ohh yeahh ! rindu .
rindu nak makan dkt kantin , rndu nak masuk kelas , rindu nak assmbly .

# bilaaa dah sekolah , mesti rindu nak cuti kan ? -.-


haha . teringat zaman waktu PMR'10 . haha . nicee one (:

dermarians 96 , taniah laa yang dapat straight A's . yg xdpt , jgn sedih
bak kata orang , PMR is nothing ponn , just nk tentu aliran .
and bak kata cikgu aku , PMR tu hanya TIKET BAS sajaa -.-

# bila nak beat TSP ney -.- last dapat beat year 2009 . ahhhh ! -.-
come on dermarians . bkn apa , diorg sombong skit :P


haha . hari baju coklat sedunia :DD okayy jugak tuhh .
haha . diorg cakap mcm happy family -.- ada ka patut .
xnak aku , aku nak jadi muda , even makin hari makin tua -.-

# sekolah dah nak start . dont forget me okayy (:

2011 is going to end guys , so . come on . lets have fun . LOL
have a nice days . assalam (:

8 budak tough tido :D:

Uthman Ag said... tindak balas :)

aku dah ckp , ayat kau style . haha !

PahitManeh said... tindak balas :)

@Uthman Ag style laa sgt :P hahaha !

Hatsui said... tindak balas :)

tsp sombong ? huhu

hanabunga said... tindak balas :)

salah satu benefit tsp sbb dia skolah berasrama penuh.depa duduk situ 24 jam.so cikgu2 boleh push student2 tak kira pagi,siang,ptg,malam dik.
takpa derma pun boleh maaa!insyaAllah :)

PahitManeh said... tindak balas :)

@Hatsui sombong bnyk :P haha . joke (:

PahitManeh said... tindak balas :)

@hanabunga sis , agree (: plus diorg pnya student sikit dibandingkan sekolah biasa sbb diorg sbp (: hee

Hatsui said... tindak balas :)

okayh2 :D

PahitManeh said... tindak balas :)

@Hatsui haha . peace :D