Oct 8, 2011

bye MADAM (:

assalamualaikum (:
wey , haha . act aku tgh bosan . thats why gatai tangan nk tulis .
err , mksd aku TYPE ! haha . * xtau nk bt apaa --"

okayy . BYE MADAM . haha . 


ohh yeahh , madam dah bersara . selamat ber-rest yaa (:


nah zoom skit , tgk muka dy . haha . muka dy macam amoi --" lawa .
sebelah kanan dy , mr. shaharim * bapak aku :D haha . joke lahh !


kami pon join duduk , xkan brdiri --" 3 jam kodd . haha
mmg xbelajar ponn hari tu . * banyak subject xhbes bljar lagi --"


and kami buat keja memalukan . main meletup tu during kelas 
4 BESTARI bagi hadiahh kt stage --"  haha ! 


sumpah malu . hahaha . mmg xboley lupaa . haha :DD
sbb bunyi bnda tu mcm org buang angin jaa ! hahaha . 
* mntk permission ckgu kodd :PP haha !


malu malu pon , tetap enjoy . haha ! okayy , aku pon maen bnd tu . 
hahaha . best kodd , aku suggest nnti beli yg tin spray tu . lagi syok ! :D


ohh , then . kena brdiri kt tmpt PLAN B . sbb , nak byebye madam (:
haha . kami choose lorong gelap laa . i mean , lorong PPSMI :P


ckgu ckp kami pndai sbb ambk tmpat teduh . haha ! 
tu laa MJ dermarian * okayy , tipu ! haha :DD 
aku ksian kt ch'ng mata dy xley angkt , so aku buat laa pjam tros 
* haha , okayy . aku tipu :PP chill laa de sern (:


byee madam . take care yaa ! we gonna miss you .
insyallah warga derma akan pegang amanahmu untuk 
dpt SBT thun dpn (: chaiyook ! haha --"


haha . comel kan budak ney ? :D kami culik jaa budak ney .
tu laa dik , sapa suruh snyum2 lagi nmpk kami tgkp gmbr :DD
budak ney nicee ohh , jmpa aku snyum tgur2 . nahh , untk kenangan (:


okayy , dah hbes nak cita :P nak bnd tu ? best kodd maen . haha

wey wey , asal kalau slide show apa apa kan , 
why media derma xambik gmbr kami dpt result ? asal gmbr 2009 ja ?
haha . sedihh ohh kami . mybe sbb form5 urus kodd nohh --"
finee . haha . yelaaaa . korang kan rank 1 perlis time PMR 2009 .
batch kami rank 2 jaa PMR 2010 , tu pn sbb kami ramai T.T
  xpelaaa . aku just cakap apa budak batch aku rasa :D haha * emo plak !
apa apa pon , kita kan satu DERMARIANS . muahh skit :D

okayy , merepek dah . sapa ganti MADAM ? jeng jeng jeng .
kbyee semua :D 

6 budak tough tido :D:

hanabunga said... tindak balas :)

dak ni smgt dermarian betul.keep it up okay! :)

PahitManeh said... tindak balas :)

@hanabunga haha . lawak kan ? xpaxpa , ubah skit . kita kan satu kupsi :P

faisal_fbi95 said... tindak balas :)

nk kata syg madam la neh???booo org laen pky baju biru laaa =]

PahitManeh said... tindak balas :)

@faisal_fbi95 jgn laa mcm tu ! i trpaksa ! bhahahha :DD

mohdasyraf said... tindak balas :)

rasa mcm perenggan last tu ad kna mngna ngn sya.. ?? haha xpa .. xksah lar gmbar spa pn .. smua sma hebat .. :)

PahitManeh said... tindak balas :)

@mohdasyraf lol , tu kata dkt org yg wt slide tuhh (: