Aug 6, 2011

haha . --"

assalamualaikum . 
haha . aku dah xtau nk update apaa . tah apaa apaa --"
mana larat nk update . puasa ! haha :D
yeahh , plus . there's no story to be told . that's it .
bosaannn . haha . apaa ney -.-


" kak , take my pic japp "
hahaa . okayy . akibat bosan dgn xtau nak buat apaa time ney .
plus mencari display picture yg baru :DD haha .
nampak kdai popular , laju masuk --" bkn aku . tapi kak aku .
menuju ke malay novel --" and novel jualan paling laris .
aku follow . dy sruh cari kaki novel . then cari .
aku trnmpk " antara benci dan rindu " . haha . okayy .
aku tringt ada org dh baca . then , aku sruh kak aku beli . haha
* mcm aku nk baca --" lpas exam bley laa kodd  . then dy beli (:

benda paling aku benci ! >.<

* muka suci dak ? haha

yaw , bro . whats up ? aku ada kacau hg ka ? ada gngu hg eh ?
and you're so good enough ? hey , please laaa . 
aku xpenah nk mrah org smpai tlis kt blog and sttus fb aku .
tpi hg buat aku marah gilaaa bhai . seriously , aku sket hati !
aku xtau mcm mna puasa aku hari tu . sbb dlm hati aku dok maki hg jaa .
astagfirullahalazim . haha . semua orang pakat xsuka hg dri dulu .
tpi bgi aku . aku okay jaa ngn hg . biar laa apaa org ckp psai hg .
selagi hg xkacau aku , aku xkcau hg laa . tpi skrg hg kcau aku !
hg ckp amanah ? but ada jugak name yg hg xbagi . what the hell of this , huh ?
aku respect hg , even org xrespect hg . pfffttttt .
so , you want the whole know about it ? aku cover pnya pndai .
bak kata org . org tu dh buat taik dh , >< . aku geram sbb  . . . .
ada name hg xbagi . and name aku first ? and padan muka tuu .


wowww ! amazingg gilaaa . hahaha
thanks laa . very appriciate :DD " aku sangat sukaa gilaa "

pfftt , buat msuk virus blog aku jaa tulis pasal hg kan --" haha
lawak betol , okayy . sabar yeaa , puasa (: kbai sumaa .

4 budak tough tido :D:

syazwani binti jafri said... tindak balas :)

mmg syok novel tue wanis...:)

PahitManeh said... tindak balas :)

yeka ?? kak lis bru beli. hee

hanabunga said... tindak balas :)

kalau kaki novel mmg best pun dik.hmm sabar lah eh.manusia mcm2 ragam.

PahitManeh said... tindak balas :)

betol . kaki novel mmg best :DD erm , tu laa . sbr jelaa (: